12 Φεβρουαρίου 2016

BATMAN Vs SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE FINAL TRAILER

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την επικότητα μαζεμένη μέσα σε αυτό το τελευταίο τρέιλερ του Batman Vs Superman: Dawn of Justice. Απλά ανυπομονούμε!  
08 Φεβρουαρίου 2016

X-MEN: APOCALYPSE SUPER BOWL TV SPOT

Στα πλαίσια του Super Bowl στην Αμερική πρόβαλαν το νέο τηλεοπτικό σποτ του X-Men: Apocalypse. Εμείς νομίζουμε ότι η μεγάλη έκπληξη της ταινίας θα είναι ο χαρακτήρα της Psylocke. Απολαύστε το!  
08 Φεβρουαρίου 2016

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR SUPER BOWL TV SPOT

Στα πλαίσια του Super Bowl στην Αμερική πρόβαλαν το νέο τηλεοπτικό σποτ του Captain America: Civil War. Δεν είναι μεγάλο σποτάκι αλλά δείχνει αρκετά συναρπαστικά πράγματα. Απολαύστε το!  
27 Ιανουαρίου 2016

DEADPOOL AVΑNT PREMIERΕ - ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

To Comicworld σε συνεργασία με την Odeon σας προσκαλεί στην Avant Premiere της ταινία Deadpool! Ο πιο ανορθόξος ήρωας της Marvel που έχετε γνωρίσει εισβάλει στις κινηματογραφικές οθόνες και πιθανόν θα αφήσει ιστορία ως η πιο "καμμένη" υπερηρωϊκη ταινία!Απολαύστε πρώτος/η με κάποιο/α δικός σας...
20 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ WONDER WOMAN

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC έδειξαν αποσπάσματα από την ταινία της Wonder Woman! Νομίζουμε ότι η Gail Gabot τελικά είναι μια καλή επιλογή!  
<<  7 8 9 10 11 [1213 14 15 16  >>