13 Ιανουαρίου 2015

ANT-MAN MARVEL SELECT ACTION FIGURE

Αφού κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι ώρα όλες οι εταιρείες να αρχίσουν να δείχνουν τα συλλεκτικά καλούδια που θα φτιάξουν! Πρώτη έκανε την εμφάνιση της η Diamond με την Marvel Select της φιγούρα δράσης. Η φιγούρα θα έχει το κλασσικό μέγεθος των 7ιντσών. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνονται έξτρα χέρια και φυσικά ένας έξτρα Ant-Man σε μικρότερο μέγεθος! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει το MTV News η κυκλοφορία της φιγούρας αναμένεται για το καλοκαίρι.
13 Ιανουαρίου 2015

AVENGERS: AGE OF ULTRON TRAILER 2

To νέο δεύτερο τρέιλερ της νέα κινηματογραφικής περιπέτειας των Avengers έφτασε! Απλά δείτο το παρακάτω ή στην πρώτη μας σελίδα!
12 Ιανουαρίου 2015

iZOMBIE FIRST LOOK

Το κανάλι CW έχει πάρει σβάρνα τις ιστορίες της DC και φέρνει στο τηλεοπτικό προσκήνιο ένα ακόμα κόμικς. Αυτή τη φορά επέλεξε τον τίτλο της Vertigo ΙZombie από το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.Η Olivia ή όπως την φωνάζουν "Liv" είναι μια πετυχημένη ιατρός που έχει...
12 Ιανουαρίου 2015

AVENGERS: AGE OF ULTRON 1/9 DRAGON MODELS

Σιγά σιγά όλες οι εταιρείες συλλεκτικών αντικειμένων και φιγούρων δείχνουν τα κομμάτια που ετοιμάζουν και βασίζονται από την νέα ταινία της Marvel Avengers: Age of Ultron. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα model kits της Dragon models. Τα συγκεκριμένα είναι σε 1/9 κλίμακα ήδη βαμμένα με εκπληκτική ποιότητα. Οι χαρακτήρες που βλέπουμε τώρα είναι οι Ultron, Cap, Iron Man, Thor, Hulk and Hulkbuster. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.
12 Ιανουαρίου 2015

VIXEN TV SERIES

του Andreas Papos Η Vixen της DC Comics αποκτά την δική της σειρά! Και μάλιστα στην ψηφιακή πλατφόρμα του CW, του καναλιού που μας προσφέρει τα Arrow και Flash. Και η έκπληξη είναι ότι η σειρά είναι animated υπό την επίβλεψη του Mark Guggenheim, αποκλειστικού παραγωγού του Arrow. Αυτό σημαίνει ότι ανήκει...
<<  34 35 36 37 38 [3940 41 42 43  >>