15 Ιανουαρίου 2015

MORTAL KOMBAT X TRAILER

Πιθανά ένα από τα πιο γνωστά fighting games στην ιστορία των games. Το Mortal Kombat συνεχίζει να συναρπάζει τους παίχτες και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναμενόμενα του 2015. Αν είστε από τους θαυμαστές της σειράς το παρακάτω νέο τρέιλερ δεν θα σας απογοητεύσει!  

13 Ιανουαρίου 2015

ANT-MAN MARVEL SELECT ACTION FIGURE

Αφού κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι ώρα όλες οι εταιρείες να αρχίσουν να δείχνουν τα συλλεκτικά καλούδια που θα φτιάξουν! Πρώτη έκανε την εμφάνιση της η Diamond με την Marvel Select της φιγούρα δράσης. Η φιγούρα θα έχει το κλασσικό μέγεθος των 7ιντσών. Στην συσκευασία θα περιλαμβάνονται έξτρα χέρια και φυσικά ένας έξτρα Ant-Man σε μικρότερο μέγεθος! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει το MTV News η κυκλοφορία της φιγούρας αναμένεται για το καλοκαίρι.

13 Ιανουαρίου 2015

AVENGERS: AGE OF ULTRON TRAILER 2

To νέο δεύτερο τρέιλερ της νέα κινηματογραφικής περιπέτειας των Avengers έφτασε! Απλά δείτο το παρακάτω ή στην πρώτη μας σελίδα!

12 Ιανουαρίου 2015

iZOMBIE FIRST LOOK

Το κανάλι CW έχει πάρει σβάρνα τις ιστορίες της DC και φέρνει στο τηλεοπτικό προσκήνιο ένα ακόμα κόμικς. Αυτή τη φορά επέλεξε τον τίτλο της Vertigo ΙZombie από το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ.Η Olivia ή όπως την φωνάζουν "Liv" είναι μια πετυχημένη ιατρός που έχει...

12 Ιανουαρίου 2015

AVENGERS: AGE OF ULTRON 1/9 DRAGON MODELS

Σιγά σιγά όλες οι εταιρείες συλλεκτικών αντικειμένων και φιγούρων δείχνουν τα κομμάτια που ετοιμάζουν και βασίζονται από την νέα ταινία της Marvel Avengers: Age of Ultron. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα model kits της Dragon models. Τα συγκεκριμένα είναι σε 1/9 κλίμακα ήδη βαμμένα με εκπληκτική ποιότητα. Οι χαρακτήρες που βλέπουμε τώρα είναι οι Ultron, Cap, Iron Man, Thor, Hulk and Hulkbuster. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας τους.
<<  34 35 36 37 38 [3940 41 42 43  >>