ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ & ΣΚΑΠΑΝΗ

Δημοσιεύθηκε: 08 Ιουλίου 2015, Συντάκτης: Andreas Pefanis

MedusaSigningSm

Για δεύτερη χρονία το Comicon Shop διοργανώνει την καλοκαιρινή γιορτή των κόμικς Με Πενάκι & Σκαπάνη. Αυτή τη χρονιά οι εκδόσεις Comicworld συμμετέχουν στην εκδήλωση με τo κόμικ Μέδουσα και τον Πάνο Καμουλάκο. Ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 18:00 εώς τις 20:00 για να υπογράφει την δημιουργία του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πληροφόριες της εκδήλωσης.

ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ & ΣΚΑΠΑΝΗ – 2015

Tο 2014, βλέποντας την επιθυμία των νέων δημιουργών να δείξουν την δουλειά τους, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μαζί με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και τις εκδόσεις ΚΨΜ, μια εκδήλωση για κόμικς, ανοικτή σε όλους. Πάρα πολύ δουλειά, αρκετές ατέλειες λόγω απειρίας και έλλειψης χρήματος, αλλά και πολλή προσφορά αγάπης και βοήθειας από πολλούς γνωστούς δημιουργούς. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν σκέφτηκαν το κόστος και ήρθαν από κάθε άκρη της Ελλάδας, γι΄ αυτό το τριήμερο.

Το 2015 παρά την πολύ δυσκολότερη οικονομική κατάσταση και με την επιμονή των δημιουργών, διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά το «Με Πενάκι & Σκαπάνη», πάντα υπό την αιγίδα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Τώρα στην παρέα μας προστέθηκαν πολλοί φίλοι, από άλλους καλλιτεχνικούς χώρους, για να μας βοηθήσουν να περάσουμε καλά, όπως η ομάδα Βourou Bourou, η ομάδα Τ.Α.Δ.Ε., οι The Walking Machine, body painters και κάθε μέρα έχουμε και μια νέα προσφορά, δίνοντας στην εκδήλωση μας την μορφή «γιορτής».

Μαζί μας θα έχουμε όχι μόνο δημιουργούς κόμικς και φανζίνς, αλλά και ζωγράφους, την λέσχη φίλων επιστημονικής φαντασίας, animators, σκηνοθέτες, συγγραφείς, bloggers, street artists και πολλούς άλλους φίλους των κόμικς. Κάθε μέρα θα προστίθενται και νέες παρουσίες.

Έτσι πλέον καθιερώνεται σαν την αθηναϊκή καλοκαιρινή συνάντηση μας, μια ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες συζητώντας και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Μια ανοιχτή γιορτή, με πολλούς νέους δημιουργούς που θέλουν να δείξουν την δουλειά τους, αλλά και με παλιούς, γνωστούς και έμπειρους δημιουργούς, που θέλουν να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν τους νέους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.