Dark Light

Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Καλώς ήρθατε στο www.comicworld.gr ένα site που λειτουργείται από την εταιρεία Comicworld – Ανδρέας Γ. Πεφάνης και παρέχει υπηρεσίες που υπάγονται στους εξής όρους. Αν βλέπετε τον κατάλογο προϊόντων, τις σελίδες, επικοινωνείτε ή συνεργάζεστε με οποιονδήποτε τρόπο με το comicworld αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επιπρόσθετα αν χρησιμοποιήσετε την τωρινή ή μελλοντική έκδοση του Comicworld.gr ή οποία άλλη υπηρεσία που σχετίζεται πάλι υπάγεστε στους όρους λειτουργίας.

Χρήση του Comicworld.gr
Ο κατάλογος προϊόντων και το περιεχόμενο του Comicworld.gr απευθύνεται για ενήλικο κοινό μόνο. Μερικά περιεχόμενα μπορεί να μην είναι κατάλληλα για παιδιά κάτω των 18 ετών. Αν είστε κάτω των 18 ετών πρέπει να έχετε την άδεια του κηδεμόνα σας.

COPYRIGHT
Όλα τα περιεχόμενα της ιστιοσελίδα όπως κείμενα, γραφικά, λογότυπα, κουμπιά, εικόνες, κλιπάκια και γενικά πληροφορίες είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Comicworld και υπάγονται στους τοπικούς και παγκόσμιους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε λογότυπο, εικόνα, video που χρησιμοποιείται από το Comicworld.gr έχει ειδική άδεια από τον κάτοχο πνευματικής του άδειας για την χρήση του.

Άδειες για χρήση του Comicworld.gr
To Comicwrorld.gr σας παραχωρεί περιορισμένη άδεια για πρόσβαση και προσωπική χρήση του site. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, μετατροπή των περιεχομένων των ιστιοσελίδων και των περιεχομένων τους παρά μόνο κατόπιν παραχωρήσεις γραπτής άδειας. Στην άδεια δεν συμπεριλαμβάνεται και η μεταπώληση και κανενός είδους εμπορικής χρήσης του Comicworld.gr και των περιεχομένων των σελίδων της. Κάθε πράξη χωρίς την γραπτή άδεια του Comicworld.gr διώκεται ποινικά.

Πωλήσεις
Το Comicworld.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παρέχει τις υπηρεσίες του, να τερματίσει συνεργασίες, να ακυρώνει παραγγελίες να μετατρέπει και να μετακινεί τα περιεχόμενα του site όπως αυτή πιστεύει πως την εξυπηρετεί καλύτερα για την ομαλή λειτουργία της.

Σχόλια, γνώμες και όλων των ειδών επικοινωνία
Οι επισκέπτες έχουν το δικαίωμα να στέλνουν ευχετήριες κάρτες, να μας γνωστοποιούν τις γνώμες, τα σχόλια, παρατηρήσεις, τυχόν ερωτήσεις και πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν αρκεί να μην περιέχουν παράνομο, αισχρό, απειλητικό, δυσφημιστικό ύφος δεν υπερβαίνει τα όρια της ατομικής ιδιοκτησίας και καταπατεί κάποιο είδος πνευματικού δικαιώματος τρίτων. Γενικότερα δεν επιτρέπεται η αποστολή που περιέχουν ιούς, πολιτικά ή εμπορικά μηνύματα. Δεν επιτρέπεται η αποστολή όλων των ειδών SPAM και η χρήση ψευδών email. Η πλαστοπροσωπία ή παραποίηση προσωπικών στοιχείων για αποφυγή αναγνώρισης του αποστολέα διώκεται ποινικά.

Αν καταχωρήσετε οποιοδήποτε υλικό, παραχωρείτε αυτόματα στο Comicworld.gr την μη αποκλειστική, άνευ οποιονδήποτε χρηματικών δικαιωμάτων, την μη ανασταλμένη και πλήρη άδεια χρήσης, αναπαραγωγής, μετατροπής, μεταφράσης, δημιουργία παρεμφερών αντικειμένων, διανομή και παρουσίαση παγκοσμίως με οποιαδήποτε μορφή. Επιπλέον παρέχεται η άδεια στο Comicworld.gr να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία που συνόδευαν το παραπάνω υλικό. Εγγυάστε ότι είστε νομικός κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή κατέχεται τα δικαιώματα διαχειρίσης του σχετικού υλικού. Το σχετικό υλικό φυσικά δεν πρέπει να παραβιάζει κανένα τοπικό ή παγκόσμιο νόμο και δεν θα προκαλέσει οποιαδήποτε ζημία σε νομικό πρόσωπο, ύπαρξη ή το Comicworld.gr. και τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Το Comicworld.gr έχει το δικαίωμα αλλά όχι την υποχρέωση να παρακολουθεί, να μεταβάλλει και να διαγράφει τυχόν ενέργεια ή περιεχόμενο. Σε καμία περίπτωση το Comicworld.gr και τα μέλη του δεν έχουν καμία ευθύνη και δεν θα φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν επιπτώσεις που απέρθουν από υλικό που έχετε προσκόμισει, αποστείλει ή καταθέσει εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Απώλειες
Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το Comicworld.gr και αποστέλλονται από αυτό υπάγονται σε συμβόλαιο με μεταφορική εταιρεία. Αυτό σημαίνει πως για τυχόν απώλεια αντικείμενου φέρει ευθύνη η μεταφορική εταιρεία και το ρίσκο είναι αποκλειστικά δικό σας.

Περιγραφή Προϊόντων
Το Comicworld.gr προσπαθεί να είναι όσο πιο ακριβές γίνεται. Παρ’όλα αυτά δεν εγγυάται πως η περιγραφή, η αξία, οι φωτογραφίες ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του καταλόγου των προϊόντων είναι ακριβές ή χωρίς λάθος. To Comicworld.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη, αργοπορία κατασκευής ή παράδοσης. Όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία των προϊόντων, οι τιμές και οι ημερομηνίες παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν από την κατασκευάστρια εταιρεία χωρίς καμία προειδοποίηση. Το Comicworld.gr έχει το δικαίωμα να βάλει όριο στις ποσότητες που πωλούνται και έχει δικαίωμα να αρνηθεί πώληση. Αν ένα προϊόν δεν πληρεί τις περιγραφές είναι στην δικιά σας διακριτική ευχέρεια να επιστρέψετε το προϊόν στην πρώτη αχρησιμοποίητη μορφή και την αρχική της συσκευασία.

Πολιτική ιστιοσελιδάς, Μετατροπές
Για πολιτική του Comicworld,.gr που έχουν σχέση με την πώληση, την αποστολή και τις επιστροφές παρακαλώ δέστε το FAQ. Όλοι οι όροι και οι κανόνες λειτουργίας του Comicworld.gr υποδεικνύουν τον τρόπο χρήση σας. Επιπλέον το Comicwolrd.gr έχει το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να κάνει τυχόν αλλαγές στο site και στους κανόνες λειτουργίας αν αυτό θεωρηθεί σκόπιμο και ωφελεί τον τρόπο λειτουργίας του.

Comicworld – Andreas Pefanis
Αγ. Βαρβάρας 1
18120 Κορυδαλλός
ΑΦΜ: 112657968
ΔΟΥ: Νίκαιας/Κορυδαλλού
Τηλ. 210 4957843
www.comicworld.gr