23 Ιανουαρίου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ SUPERGIRL

To CBS ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Melissa Benoist επιλέχτηκε για να παίξει τον ρόλο της Supergirl για τις ανάγκες μια νέας τηλεοπτική σειράς. Η πιο Benoist είναι πιο γνωστή για την συμμετοχή της στο Glee αλλά πλέον με θα την δούμε ως την Kara Zor-El ξάδελφη του γνωστού μας Superman.
22 Ιανουαρίου 2015

AVENGERS: AGE OF ULTRON THE HULK ACTION FIGURE

Η Diamond Select έδειξε χτες την πρώτη εικόνα από την τελική μορφή που θα έχει η φιγούρα του Hulk. Βασισμένη στον κινηματογραφικό χαρακτήρα όπως θα τον δούμε στο Avengers: Age of Ultron. Η φιγούρα θα φτάνει σχεδόν τις 10inches σε ύψος και θα έχει 16 κλειδώσεις για πολύ δυναμικά ποζαρίσματα!
21 Ιανουαρίου 2015

MARVEL'S SECRET WARS

Χτες η Marvel επιβεβαίωσε αυτό που όλος ο κόσμος των κόμικς υποψιάζονταν εδώ και μήνες! Το σύμπαν της Marvel όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα θα σταματήσει να υπάρχει και στην θέση του θα εμφανιστεί ένα αμάγαλμα όλων των συμπάντων της με πρωταγωνιστικά το 616 και το Ultimate. Σύμφωνα με...
20 Ιανουαρίου 2015

THE BATMAN vs ROBIN IGN TRAILER

Η DC Entertainment και η Warner Bros. Animation έδωσαν στην δημοσιότητα μέσω της σελίδας IGN, το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων του Batman. Βασισμένο στην ιστορία Court of Owls των Scott Snyder και Greg Capullo θα είναι το επόμενο animated κεφάλαιο της Dc. Η ταινία θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη...
15 Ιανουαρίου 2015

MORTAL KOMBAT X TRAILER

Πιθανά ένα από τα πιο γνωστά fighting games στην ιστορία των games. Το Mortal Kombat συνεχίζει να συναρπάζει τους παίχτες και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο αναμενόμενα του 2015. Αν είστε από τους θαυμαστές της σειράς το παρακάτω νέο τρέιλερ δεν θα σας απογοητεύσει!  
<<  33 34 35 36 37 [3839 40 41 42  >>