23 Δεκεμβρίου 2014

KINGSMAN: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Εν συνέχεια των ενημερώσεων μας για αυτή την ταινία η 20th Century Fox ανέβασε διάφορα βίντεο αφιερωμένα το καθένα σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας. Όλα τους απολαυστικά δίνοντας μερικές πληροφορίες γιαυτούς. Για εμάς αναμένεται αυτή να είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του 2015!  

22 Δεκεμβρίου 2014

THE FLY: OUTBREAK

H IDW ανακοίνωσε ότι τον Μάρτιο του 2015 θα αναβιώσει σε μια Limited σειρά κόμικς την ταινία του Cronenberg The Fly. Στις σελίδες των κόμικς θα δούμε την συνέχεια της κλασσικής πλέον ταινίας όπου ο γιός του άτυχου επιστημόνα που μεταλλάχτηκε σε μύγα, κάνει έρευνες για να βρει μια θεραπεία...

22 Δεκεμβρίου 2014

ROCKET RACCOON LIFE SIZE STATUE

Οι εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή των συλλεκτικών αντικειμένων πληθαίνουν και μαζί τους αυτά που θα θέλαμε να έχουμε σπίτι μας, στις συλλογές μας. H Section 9 παρουσίασε ένα Life size άγαλμα που αναπαριστά τον Rocket Raccoon από το Guardians of the Galaxy. Η τιμή του αρκετά ψηλή κάνοντας τον Rocket κομμάτι για λίγες τσέπες! Όμως εμείς δεν παύουμε να ελπίζουμε έτσι?Το αγαλματίδιο φτάνει συνολικά τα δυο μέτρα ύψος.Visit Section 9 Website.

22 Δεκεμβρίου 2014

STAR WARS Ep. VII - LEAKED LIGHTSABER SCENE

Γενικά ο κόσμος είναι διχασμένος με το σχέδιο του φωτοσπάθου που είδαμε στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας. Εννοείται ότι κάποιοι βρήκαν ευκαριά να το σατιρίσουν και να δείξουν το ταλέντο τους ταυτόχρονα.

19 Δεκεμβρίου 2014

Η SPIDER-WOMAN ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ LOOK

Η Spider-Woman απασχολεί πάλι τις ειδήσεις μέσα σε μικρό διάστημα. Πρώτα με το δήθεν προκλητικό σχέδιο που είχε κάνει ο Μαεστρός Milo Manara για εναλλακτικό εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της νέα μηνιαία σειράς, και τώρα με την επικείμενη αλλαγή της στολής της. Για 40 χρόνια η Jessica Drew...
<<  37 38 39 40 41 [4243 44 45 46  >>