27 Νοεμβρίου 2014

ARROW VS THE FLASH

Αν είστε από τους λίγους που δεν βλέπουν τις σειρές Arrow και The Flash απλά θα χάσετε ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός!!! Οι δυο σειρές έχουν κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και ενώνουν τις δυνάμεις τους για δυο επεισόδια όπου θα δούμε τους δυο πρωταγωνιστές στο ίδιο σημείο. Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω video.
27 Νοεμβρίου 2014

TEEN TITANS GO! EPISODE 76 CLIP

Εντάξει το παραδεχόμαστε, όσοι ασχολούμαστε με τα κόμικς παραμένουμε για πάντα παιδιά! Για αυτό μπορούμε και απολαυμβάνουμε κλιπάκια σαν το παρακάτω. Η σειρά Teen Titans GO! έφτασε αισίως τα 76 επεισόδια!
25 Νοεμβρίου 2014

BATMAN: ARKHAM KNIGHT - ACE CHEMICHALS INFILTRATION TRAILER

Το παρακάτω video του Batman: Akrham Knight μας δείχνει μέρος του gameplay της αποστολής Ace Chemicals Infiltration Part I. Η Rocksteady το έδειξε για να πάρουμε μια γεύση της αποστολής και της χρήσης που θα έχει το Batmobile. Αυτό είναι το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο των παιχνιδιών που περιλαμβάνει τους τίτλους...
25 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ WONDER WOMAN

Εδώ και καιρό η Warner Bros ήταν επικεντρωμένη στην αναζήτηση για μια σκηνοθέτη που θα αναλάβει να γυρίσει την σόλο ταινία της Wonder Woman. Από ότι φαίνεται επιτέλους την βρήκε και είναι η Michelle Maclaren. Αν και δεν έχει ακόμα υπογράψει κάποιο συμβόλαιο η Maclaren ήταν η επικρατέστερη...
25 Νοεμβρίου 2014

THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Σε λιγότερο από ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου η τρίτη ταινία βασισμένη στο βιβλίο Χόμπιτ θα κάνει πρεμιέρα και στην χώρα μας. Η ταινία αναμένεται να έχει μεγαλύτερες δόσεις δράσεις μια που είναι η τελευταία ταινία της σειράς και θα δείχνει την μάχη των πέντε στρατών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρια νέα τηλεοπτικά σποτ που δείχνουν πολλές νέες σκηνές!
<<  43 44 45 46 47 [48